Abonnementløsninger

Et betalingsabonnement (1, 6 eller 12 mdr.) til Fonde.dk giver dig fuld adgang til alle sidens funktioner. Et abonnement giver adgang til Fonde.dk for én person. Såfremt du repræsenterer en organisation, hvor der er behov for flere adgange, så læs mere om vores fler- og storbrugerlicenser nederst på siden.

 


 

1 mdr.


750 DKK

6 mdr.


2.500 DKK

12 mdr.

Mest populære
3.750 DKK
Adgang til omfattende og håndplukket database med ca. 3.000 fonde og puljer i ind- og udland, som opdateres dagligt. 
 
 
 
Mulighed for at redigere, gemme til PDF og efterfølgende printe fondslister med indholdsfortegnelse i overskuelig form. 
 
 
 
Adgang til E-bibliotek med videoklip, podcasts, faglige artikler, skabeloner og rapporter med relation til fundraising. 
 
 
 
Adgang til +5.000 nyhedsartikler med bl.a. bevillingsnyheder, som kan bruges til at identificere relevante fonde/puljer. 
 
 
 
Op til daglige e-mails med dagsaktuelle og målrettede nyheder og adviseringer om frister ud fra dine interesseområder. 
 
 
 
Adgang til et samlet overblik over events (begivenheder) vedr. ekstern finansiering og fundraising i Danmark og udland. 
 
 
 
3 måneders gratis abonnement (værdi 750 kr.) til Danmarks Fonde, som dækker fonde med almennyttige aktiviteter. 
 
 
 
10 % rabat på deltagelse på dagskurser hos Fundraiseren (Silkeborg eller Valby) inkl. eksemplar af Håndbog i fundraising.
 
 
 
  750 DKK
Vælg
2.500 DKK
Vælg
3.750 DKK
Vælg

 

Betalingsmetoder

Når du køber et abonnement online på Fonde.dk skal du betale med kreditkort. Du har mulighed for at anvende Dankort, VISA og Mastercard. Ønsker du i stedet en elektronisk faktura (EAN) kan du rette henvendelse til Fonde.dk på 30 499 655 eller info@fonde.dk

Alle priser er inkl. moms. Abonnementeter er forudbetalt og fortløbende. Du kan nemt og uden binding opsige dit abonnement til udgangen af første abonnementsperiode.

 

Storbrugerlicens (fra 5 brugere)

Fonde.dk samarbejder med mange forskellige større organisationer – fra kommuner og foreningsliv til forsknings- og uddannelsesinstitutioner – som har købt et storbrugerlicens til Fonde.dk. Det muliggør adgang for flere personer (helt op til ubegrænset adgang).

Brugeroprettelser kan bl.a. ske via tilmeldingsformular på egen hjemmeside eller via en digital infrastruktur som fx WAYF – Where Are You From, som gør det muligt at anvende egne digitale identiteter (altså logins, brugerkonti) fra forsknings- og uddannelsesinstitutioner på Fonde.dk.

Fonde.dk tilbyder til enhver tid en gratis online demonstration af systemet samt op til flere gratis prøveadgange til at afprøve og evaluere Fonde.dk forud for et eventuelt køb.

Kontakt os på 30 499 655 eller info@fonde.dk for at høre mere om storbrugerlicenser.